Startside
Visens Venner Nyk F
ViseTidende/Program
Dejlige minder
Bestyrelse
Aktive
Bliv medlem
Links


Visens Venner i Nykøbing F.

Visens Venner i DanmarkVisens Venner i Nykøbing F. er en af de 33 medlemsforeninger under Visens Venner i Danmark, som på landsplan består af ca. 4500 visesangere, akkompagnatører, visedigtere, visekomponister og andre medlemmer, der kan lide viser. Medlemskab af en forening Visens Venner giver også adgang til visearrangementer i de øvrige foreninger, som er spredt over stort set hele landet.

Foreningens formål er at dyrke og styrke visen med særlig hovedvægt på den Danske og Nordiske vise, og at virke for dennes udbredelse ved afholdelse af viseaftener og lignende arrangementer for medlemmer af "Visens Venner i Nykøbing F." samt ved offentlige arrangementer. Formålet søges også udbygget ved samarbejde med lignende foreninger i Danmark og udlandet.

Foreningen "Visens Venner i Nykøbing F." - Danmarks sydligste Visens Venner - blev startet af Helge Rasmussen den 9. februar 1994. Helge var formand i 8 år og lavede et stort arbejde for at få foreningen op at stå sammen med sin kone Alice.

Da Helge valgte at stoppe i 2002, blev Helle Suhr Hansen valgt til ny formand. Helge og Alice blev efterfølgende udnævnt til æresmedlemmer. I 2004 kunne vi således fejre foreningens 10 års jubilæum, dette foregik ved en reception i kantinen på Katedralskolen. I 2004 blev Anne-Grete Kamstrup valgt som formand. Anne-Grete bestred posten indtil 2012, hvor den hidtidige næstformand Elisabeth Teilmann trådte til som ny formand.

Læs foreningens
vedtægter

 


Startside | Visens Venner Nyk F | ViseTidende/Program | Dejlige minder | Bestyrelse | Aktive | Bliv medlem | Links

Copyright: Visens Venner i Nykøbing F.
Hvis du får problemer eller har spørgsmål vedrørende dette websted, skal du kontakte webmaster: Mail
Sidst opdateret: 11-12-2015.