top of page
  • Forfatters billedeAne Lise

Juleafslutning - torsdag den 14. december 2017

Opdateret: 11. nov. 2018

Torsdag den 14. december var der juleafslutning i Visens Venner. Som sædvanlig var rigtig mange visevenner mødt op. Det var Anne-Grete og Kirsten, der var ”viseværter”, og Kirsten havde, ved vores aften i november, kraftigt opfordret til, at vi tog nissehuer på. Den opfordring var der mange, der havde fulgt, så det var et festligt syn med de røde nissehuer. Ja, der var en enkelt med en flot rød hat, og en mand havde sin hat på, der havde form som et grantræ.

Til at akkompagnere til fællessangene og solisterne havde vi Torben og Benny på deres harmonikaer, og det gjorde de bare så godt. Som sædvanlig startede vi denne aften kl. 18, hvor vi efter velkomsthilsenen gik i gang med at spise vores medbragte mad.

En af solisterne var Hanne Ejlersen, der, iført nissetøj og guitar, fik mange af gæsterne op af stolene og ud på gulvet til en børneleg. Det var lidt synd, at det meste foregik ude i gangen, for det fik de, der var blevet siddende i salen, ikke rigtig noget ud af.

Trioen Mort’sen Møller og Mormor består af Elin, Per og Ole, og Elin sang nogle dejlige julesange, akkompagneret af Per og Ole på harmonikaer.

Men aftenen gik med solistsang, skiftende med fællessange, hvor vi fik sunget rigtig mange af vores dejlige julesange og -salmer.

Med visehilsen - Ane Lise
0 kommentarer

ความคิดเห็น


bottom of page