top of page
  • Forfatters billedeAne Lise

Det grå guld - den 24. februar 2011

Opdateret: 11. nov. 2018
Som visevært havde Helle denne aften sammensat et hold af solister, som alle var sølvgrå i toppen, men ikke desto mindre guld værd på en scene.

Birthe, Lissy, Kate, Ellen, Bodil, Elin og Anne-Grete på spindesiden, med Flemming som ene hane på scenen og Eskil ved klaveret tog os med en tur ned ad Mindernes Boulevard. Der stod PH, Kaj Normann Andersen, Mogens Dam, Knud Pfeiffer, Henrik Blichmann, Viggo Barfoed, Børge og Arvid Müller, Ludvig Brandstrup og Bent Fabricius Bjerre på de dejlige viser fra dengang, som i dag fik nyt liv og aktualitet i solisternes blændende fortolkninger. Nogle af numrene er at finde i sangbogen "De grå synger", som udkom for nyligt, som en pudsig pendant til vores barndoms højt elskede sangbog med næsten samme titel. Ind imellem sang vi med i salen, og der var stort bifald til holdet, da aftenen, alt for hurtigt, var til ende.

Tak til Helle og Det Grå Guld, som i den grad gjorde lykke med varme, smil, alvor og personlighed og endnu en gang beviste, at viser lever for evigt og aldrig går af mode.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page