• Ane Lise

Sange af Thomas Kjellerup - og Ind under huden - den 31. marts 2011

Opdateret: 11. nov. 2018

Fra Ane Lise har redaktionen modt. flg.:

     Hvor var det bare dejligt at se så mange ” visevenner ” og dejligt at få lov til at optræde med viser af Thomas Kjellerup, sammen med Elisabeth, Randi, Benny og Kaj. Det vil forhåbentlig få rigtig mange til at komme og høre ham den 29. sep. 2011. I anden afdeling var det så Helle og Eskil, der stod for underholdningen og jeg skal da lige love for, at vi blev underholdt. Deres viser var meget morsomme, men også til eftertanke og de var begge så gode til at fremføre dem. Ikke noget at sige til, at de fik stående applaus. Med venlig visehilsen - Ane Lise

Ja, på denne forårsaften slog vi to musikalske fluer med ét smæk - hele to forestillinger var stablet på benene, og to sæt viseværter stod klar til at fornøje os. Første afdeling stod Ane Lise og Elisabeth for, og med på scenen havde de Randi, Kaj og Benny, for godt skulle det være og alle sejl var sat. Thomas Kjellerups viser var på programmet, så Kaj og Randi havde guitaren med og Benny sin harmonika. Til sammen gav de fem os en fin forsmag på, hvad vi kan glæde os til, når den kendte troubadour og sangskriver selv kommer til Nykøbing d. 29. sept. til stor koncert på teateret, arrangeret af os (læs mere her) Det var en speciel fornøjelse at stifte bekendtskab med Randi på scenen, både som medspiller på guitaren, men da især som solist. Det var bare godt. Håber du snart igen vil lade dig overtale til at synge og spille for os.

Efter pausen var Helle og Eskil værter, og de havde kaldt deres indslag for "Ind under huden". Det var viser, som de havde valgt til hinanden, og vi nød Helles suveræne måde at personliggøre og viderebringe viser på, viser om lidt af hvert, sjove og enkelte alvorlige. At også Eskil, som ellers plejer at holde sig til sine tangenter, faktisk selv er en uovertruffen visefortolker, det var nok en overraskelse for en del, og man kan så bare undre sig over, hvorfor det så sjældent lykkes at liste en sang over læben på den tavse pianist. Denne aften lykkedes det, og godt det samme, for med "Eskilsk" humor og perfekt timing tog han os alle med storm. Det var i øvrigt tiårsdagen for Eskils debut i foreningen, så Helle havde lavet en speciel yndlings-pianist-trøje til jubilaren. Den blev højtideligt overrakt (men dog ikke set på ...). Helle havde også en håndfuld viser med fra Bodil Steens repertoire. En enkelt skal nævnes, som næsten fik det til at løbe koldt ned ad ryggen, så godt gav hun den, og det var "Vidste du det" af Knud Pfeiffer. Det var visekunst.

Tak til begge hold. I fik de propfulde selskabslokaler på 2. sal til at svinge i forårsnatten.

0 kommentarer

© 2018 by SDG Design

Copyright: Visens Venner i Nykøbing F.
Hvis du får problemer eller har spørgsmål vedrørende dette websted, skal du kontakte webmaster: Hellesuhr@live.dk